Dag 2: Las Vegas

Natuurlijk waren de eersten vanmorgen al rond half 5 wakker. Maar we konden het rekken tot een uur of half 7. Betekent wel dat we al lekker vroeg op pad kunnen. We besluiten om langs de Ihop te rijden voor een goed ontbijt. En dat was het ook! Timo en Rick gingen voor de pancakes en de rest nam iets met eieren. Voorlopig hoefden we nog niet te lunchen.

We reden toen naar de Walmart. Altijd leuk om hier rond te struinen. We sloegen de nodige flesjes water en andere boodschappen in. Vanzelfsprekend gingen we even kijken voor de nodige internetvoorziening. Dit bleek gemakkelijker gezegd dan gedaan. Richard wilde een kaartje voor de telefoon van Tess, en Corné wilde data op zijn mifi-router. Nou, dat hebben we geweten. Na een goed uur was alles voor de bakker. Je moet wat over hebben voor wifi!

Hierna reden we door naar de Hoover Dam. De temperatuur klimt ondertussen naar de 40 graden. Toen we daar aankwamen, liepen we maar een kort stukje tot het midden van de dam. Gewoon te heet om hier te wandelen. Dus gauw wat foto’s en door naar de schaduw. Het viel niet mee, vond ik zelf. Ik had echt veel last van de hitte. Corné en Richard gaan voor ons de auto’s halen. Dat was hééél aardig van ze! Konden wij nog even in de schaduw wachten. De volgende stop was Boulder. Dit stadje is ontstaan door de bouw van de Hoover Dam. Bij Grandma Daisy’s nemen we een lekker ijsje. Eén bolletje is hier wel genoeg. Dit koelt ons prima af zo. Daarna rijden we terug naar ons hotel. Iedereen wil wel een duik gaan nemen in het zwembad.

’s Avonds gingen we eten bij Applebee’s. Altijd lekker daar. We nemen steak, chicken Alfredo, chicken strips, hamburger en taco’s. Wel veel verjaardagen in dat restaurant, telkens wordt er weer ‘happy birthday’ gezongen. Sommigen van ons vinden het leuk om mee te zingen.

Na het eten was het tijd om nog even de strip op te gaan. Ondertussen is het al 9 uur. We besloten om de auto bij het New York New York hotel te zetten. Dat scheelt heel wat kilometers lopen. Ik ga mijn vouchers voor de achtbaan inwisselen. De punten hiervoor had ik bij elkaar gespaard met My Vegas. Het duurt ook hier weer even voordat we de kaartjes hebben, ook boven bij de rollercoaster weer in de rij voor een ander kaartje. Tjonge, tis wel een dag van wachten vandaag. Maar Timo, Stijn, Tess en Rick zitten er dan eindelijk in. Het was wel een ‘bumpy ride’, maar ze kunnen zeggen dat ze in Vegas deze achtbaan gedaan hebben! Na een kort stukje lopen, zit iedereen er al wel doorheen. Dan maar terug naar de auto. Wanneer we in het hotel aankomen is het kwart voor 12. Mooi geweest voor vandaag. Morgen hebben we nog een hele dag in Las Vegas.