Dag 3: Las Vegas

Deze ochtend begon rustig. Rond 9 uur gingen we even naar beneden, want in het hotel zit ook een Subway. We bestellen allerlei broodjes en ontbijten op de kamer. Hierna rijden we naar het Vegas Sign. Het duurde even voordat we aan de beurt waren, maar toen konden we alle foto’s maken. De foto met zijn achten is gemaakt door de mevrouw die achter ons stond. De man die hier zijn geld probeert te verdienen door foto’s voor toeristen te maken, vond dat niet zo leuk. Hij zei dat ik het niet snapte, en dat ik pas voor het eerst hier was. Nou, niet dus!! Ik liet hem maar kletsen.

Na alle foto’s rijden we terug naar ons hotel. We parkeren de auto en lopen nog even door naar het Venetian. Dit blijft een mooi hotel van binnen. Na dit rondje gaan we weer naar het hotel en besluiten we om wat te relaxen bij het zwembad. Een goed plan, want het is weer flink heet in Vegas!

Rond half vier rijden we naar de Premium Outlets North. Tijd om wat te shoppen! Stijn vindt bij Tommy Hilfiger een blouse en trui, Timo heeft shorts van Calvin Klein en Tess heeft nu een echte Michael Kors tas. Mariëlle vindt ook nog zwarte wandelschoenen. Op je spullen letten valt voor Stijn en Tess niet mee. Stijn verliest tijdens het passen zijn zonnebril, na veel rondvragen bij het personeel wordt hij gelukkig teruggevonden. Tess probeert even of haar gsm in een leuk tasje past. Tasje met telefoon gewoon teruggehangen. Ook hier het geluk dat ze er net op tijd erachter kwam. Niet goed voor de bloeddruk, dat soort dingen. Om zes uur eten we wat in de foodcourt. Het worden philly cheesesteaks, chicken tenders, frietjes en pizza. Voor ieder wat wils! Timo draait nog even een flesje cola open. Er zat wel flink wat druk op het dopje. Gevolg: een harde knal en het dopje vloog tegen het plafond. Het leek even op een gunshot, maar gelukkig schoot er niemand in paniek.

De laatste stop van vandaag is Fremont Street. Hier kijken we onze ogen uit naar alle vreemde figuren die hier rondlopen. Echt een gekkenhuis hier. Maar wel (weer) leuk om te zien. Net toen we daar weg wilden gaan, zagen we nog de Naked Cowboy. Die was wel ver van huis, hij had Times Square verruild voor Fremont Street. Iedereen wordt nu wel moe, tijd om terug te gaan naar ons hotel. Rond half 10 zijn we weer op de kamer. Een mooie tijd, want morgen vertrekken we al om 8 uur richting Springdale.

O ja, en nu nog een laatste kofferupdate: Dag 1: één witte koffer niet meegekomen, staat nog in Londen. Dag 2: koffer komt niet mee, vlucht geannuleerd. Dag 3: koffer weer niet mee, wordt nagestuurd naar Springdale. Later op dag 3: koffer is wel verstuurd, staat nu op het vliegveld. Nu ophalen. Iedereen blij. Pfffff….dit heeft wel heel wat stress en op-en-neer gebel gekost, maar uiteindelijk komt het goed!