Dag 13: Tucson

Deze dag doen we het rustig aan. Eigenlijk zijn er geen plannen vandaag. We gaan om half 9 ontbijten, want dit kan maar tot 9 uur. Hierna nog even terug naar de kamer. Rond 10 uur rijden we naar de Park Place Mall om wat te shoppen. Wanneer we alles gehad hebben, eten we even wat in de food court. Er zit een Cinnabon, en daar kunnen we niet zomaar voorbij lopen. Wat zijn die cinnabons lekker! Rond twee uur zijn we uitgeshopt en wat nieuwe spullen rijker. Corné, Tess, Rick en Stijn hebben wat nieuwe kleding gekocht. Tess heeft een nieuw horloge en Timo een nieuw luchtje. Er was hier al veel in de uitverkoop en dat winkelt lekker!

De rest van de middag gaan we zwemmen en nog een laatste wasje draaien. Stijn gaat weer fitnessen in de gym. Deze avond besluiten we om bij Denny’s te gaan eten. Altijd goed eten hier. Behalve dan de steak van Stijn, die was nog zo’n beetje rauw. Dat is toch iets anders dan medium well done. Hij krijgt wel meteen een nieuwe. Tijdens het eten bespreken we naar welke film we willen gaan. We gaan voor de ‘Lion King’. Behalve Timo en Stijn, want Timo heeft aan zijn vriendin beloofd om met haar daar naar toe te gaan. Zij gaan nu naar ‘Yesterday’. Allebei de films waren goed en leuk. Om half 12 was onze film afgelopen. Die van Timo en Stijn om 12 uur. Ondanks dat we niet veel gedaan hadden vandaag, was iedereen moe.