Dag 24: Las Vegas – Amsterdam

Vandaag vertrekken we weer naar Nederland, maar pas vanavond, dus we hebben de hele dag nog in Las Vegas. We hoeven pas om 11 uur uit de kamers en kunnen alles rustig weer inpakken. Er is zelfs tijd om een beetje ‘uit te slapen’. Het is helemaal bewolkt buiten, dus we gaan niet meer zwemmen. In plaats daarvan rijden we naar Denny’s voor een laatste ‘all American breakfast’. Daar kunnen we de rest van de dag aardig mee door komen. Rick bestelt een omelet en de serveerster vraagt of hij er frietjes bij wil. Dan laat hij zich geen twee keer zeggen, en met een big smile zijn er frietjes besteld voor het ontbijt. Iedereen eet lekker, de koffie’s worden op tijd bijgevuld. We doen rustig aan, want we hebben alle tijd. Corné koopt nog een Denny’s koffiemok.

Rond 1 uur rijden we nog een keer naar de Premium Outlets North. We shoppen links en rechts nog wat en daarna rijden we naar het vliegveld. Eigenlijk zijn we aan de vroege kant, maar daardoor wel snel ingecheckt. Na het douaneritueel eten we nog een laatste keer burgers, en dan het vliegtuig in. En dan wachten…. na anderhalf uur gaan we eindelijk de lucht in. De vlucht verloopt verder prima, maar er wacht ons nog een overstap op Londen Heathrow. Hier zouden we bijna 2 uur de tijd voor hebben. Het wordt alleen steeds minder. We kunnen niet meteen landen, we kunnen niet meteen naar de gate, en o ja, de deuren wilden niet open. Zo gaan we het dus niet halen. Samen met veel andere Nederlanders horen we dat de vlucht naar Amsterdam is vertraagd. De nieuwe tijd wordt 8 uur. Dat is wel te halen. We hebben zelfs nog tijd om wat broodjes en koffie te eten. Acht uur wordt helaas kwart voor 9. We landen om half 11 in Amsterdam. Er bleek een computerstoring te zijn bij British Airways. Gelukkig hebben we snel de koffers en kunnen we zo de shuttlebus naar het van der Valk hotel in. Daar nemen we afscheid van elkaar en rijden naar huis. Om kwart over 1 zijn we in Dongen en Tilburg.

Het was een leuke vakantie. Soms best druk, we hebben veel gezien, maar hier ook erg van genoten!